Екзотичні страви
Нестандартні, смачні
рецепти страв можна знайти як на виставках кулінарних книг в нашій бібліотеці так і в Інтернеті.
Літо – час коли на дачах та в магазинах досить велике
різноманіття овочів, фруктів, ягід. Це час, коли можна пофантазувати , а головне є з чого приготувати різні страви,
заготовки на зиму. Ось хоча б взяти простий кабачок.
У приготуванні страв з кабачків використовують не тільки плоди
цього корисного овоча, але і квітки. Ніжні пелюстки апетитного оранжевого
кольору давно взяли на озброєння кухаря французької, мексиканської та грецької
кухні.
Продегустувати це смачне частування, мені запропонувала Світлана Шерстюкова, користувач нашої бібліотеки.
Це дуже незвична, ніжна на смак страва. З перших хвилин навіть
важко сказати, що нагадує. Але згодом розумієш, що це смак жареної
риби, а саме щуки. Світлані я дякую за таку екзотичну страву. Не бійтеся
готувати нові страви, вони можуть виявитися напрочуд смачними.
То ж експериментуйте і ви
відкриєте для себе нові кулінарні шедеври!
Немає коментарів:
Дописати коментар